CzechRaildays1_titulka

Výstavy na domácí půdě mají pro nás vždy tak trochu jiný význam. Jsme zkrátka doma a jsme za to rádi. Letos nás Ostrava opět po všechny tři dny obdarovala horkým letním počasím, nad kterým jsme ale tentokrát částečně zvítězili. Sdíleli jsme totiž stánek s naším dlouhodobým partnerem firmou MOLPIR, což přineslo mimo jiné benefit v podobě vystavované klimatizace, která se okamžitě stala naším nejoblíbenějším exponátem.

Z portfolia produktů jsme ukazovali nové sedadlo VISIO, dále GENIO, COMFORT pro 1. třídu nového Pendolina a COMFORT pro Talgo s monitory MOLPIR umístěnými v krytu podhlavníku. Nechyběl ani elektricky ovládaný model sedadla COMFORT. Kromě toho jsme měli zastoupení i na stánku firmy Lantal Textiles AG, kde bylo vystaveno sedadlo Regio Plus z projektu pro Stadler a Nizozemské dráhy.

Ve venkovní expozici ukázala například PESA svoji elektrickou jednotku Elf, největším lákadlem na kolejích ale byla nová tramvaj STADLER nOVA. Celkem vystavovalo 203 firem a výstavu navštívilo 6 365 návštěvníků.

Rádi bychom poděkovali všem za jejich návštěvu a čas, který s námi strávili na stánku. Uvidíme se opět příští rok, kdy výstava oslaví jubilejní 20. ročník.